Vara aceasta...

Ma gandesc cu groaza la zilele ce vor urma, evident, pe motivul caldurii. Cand ploua, nu e ok, pentru ca daca fulgera putin mai tare ti se ard toate in casa (been there, done that, vineri, cand a fost ploicica aceea ce 20 de minute. Suficient cat sa ne lase fara calculator si Tv tot weekendul), cand e cald, exagerat de cald, iar nu e bine, pentru ca toata lumea da drumul la aerul conditionat pana se produce o pana de curent.
Dar, iata ca cineva s-a gandit si la asta si ne propune o solutie:
"Solutiile, in opinia specialistilor, vizeaza continuarea modernizarii retelelor, iar in zonele cu probleme, gasirea unor variante alternative de asigurare a consumului in perioadele de varf."
"... o alta solutie ce ar putea duce la eliminarea macar partial a problemelor din retea ar fi o reducere a consumului la strictul necesar."- pai cum domnule? sa stau fara aer conditionat si sa cad lata pe birou de caldura? Nu vreau sa imi amintesc cum vara trecuta stateam toti din firma intr-o singura camera unde nu batea soarele, cu aerul conditionat pornit si plecam pe radn, cate 5 minute la calculator (ca doar atat rezistam) sa verificam daca am primit ceva important si apoi ne intorceam transpirati de parca alergasem la cross.
Trist...sper sa nu fiu in Bucuresti cand vor fi toate codurile acelea...

0 comentarii:

Copyright © 2008 - Ce ar fi daca... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template