Ma gandeam...

Care sunt ultimele realizari ale Andreei Marin? Cat s-a mai vorbit despre noul album al Corinei?
Se pare ca, desi dispar din sfera profesionala, vedetele (viitoare sau actuale mamici, dupa caz), nu dispar din vizorul publicului. Daca la inceput papparazii ne informau ca vedeta este insarcinata, ca se intrezareste un mostenitor, in timp ce personalitatea vizata nega cu vehementa pana in momentul in care sarcina devenea vizibila, acum, sfatuite de specialistul lor in PR, isi dezvaluie singure rezultatul testului de sarcina.
De ce?
Pentru ca sunt constiente ca urmeaza o perioada in care nu isi vor mai putea desfasura activitatea profesionala din motive lesne de inteles, dar nu vor sa fie sterse din peisajul public, de aceea, ofera atatea detalii cat sa nu dispaar de pe piata: cum decurge sarcina, sexul copilului, cumparaturile facute la Milano, patul adus special pentru bebelus, precum si alte informatii pretioase. Mai nou, isi mai si filmeaza nasterea si o dau in direct la TV. Apoi, coplesite de emotii, spun cum se vor dedica in totalitate copilului, in special in primul an, dupa care, vor reveni in atentia publicului cu un nou album, cu o emisiune noua, cu un alt proiect.
Din cate stiu eu, sunt sute de femei care nasc in fiecare zi si carora nu li se mai acorda atata atentie. Sunt sute de femei care sunt nevoite sa se intoarca la munca la 3-4 luni dupa ce au nascut. Pe ele nimeni nu le mai baga in seama, de ele nu scrie nimeni cum ca ar face ceva impresionant. Cel mult vor spune ca sunt mame denaturate ca nu stau sa isi creasca copilul. Dar cele care isi exploateaza copilul prin faptul ca trebuie sa suporte zilnic camere de filmat in casa si prezenta unor oameni straini...ele cum sunt?
Nasterea unui copil este, intr-adevar un moment de bucurie, dar nu cred ca trebuie sa vada o tara inteaga cum vine el pe lume. Bucuria trebuie sa ti se citeasca in ochi, ea nu se masoara in aparitiile la TV sau in numeroasele articole care apar in presa.
Iubirea pe care i-o arati nu sta in jucariile scumpe pe care i le cumperi(de care oricum se plictiseste dupa 20 de min) ci in momentele petrecute alaturi de copilul tau, in felul in care ii zambesti si iti zambeste numai cand iti aude glasul, in weekendurile petrecute prin parc, in serile in care ii citesti povesti, in baita de seara, cand are colici sau pojar, cand s-a julit si il pansezi, cand ii oferi atentie.
Oare cate dintre persoanele publice fac macar 1/3 din toate aceste lucruri si cat % fac bonele?!

0 comentarii:

Copyright © 2008 - Ce ar fi daca... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template