Finish Line

Astazi,21.10.2008, la ora 13.00 s-a incheiat Olimpiada Nationala a renovarii. Primii care au trecut linia de sosire au fost Alina si Andrei. Dupa o cursa lunga, care a durat aproape o luna, tot ce s-a planuit s-a realizat, ba chiar mai mult- motiv pentru care s-a si intarziat putin finish-ul.
Piedici au fost, ca la orice olimpiada: "Nu avem feronerie pentru usi"..."Hahahaha...pe asta o cumparati? Pai toata lumea se intoarce cu ea la magazin"...."De ce o mai vindeti?" Usa la baie se lasa, parchetul era plin de vopsea motiv pentru care l-am schimbat.
Reporter: In afara de tot ce am enumerat mai sus, au mai fot si alte greutati?"
Alina: "Daca stau bine sa mai gandsc, au fost mai multe, insa acum nu mai conteaza. Tot ce conteaza este produsul finit, de care suntem mandri. Andrei a rezistat cu stoicism mesterilor care s-au tot perindat prin apartament. Ce nu pot sa inteleg eu este de ce toti mesterii au impresia ca trebuie sa imparti treaba cu ei. Adica: noi scoatem plintele din camerele astea doua, insa diseara sotul sa le scoata pe cele din dormitor. In timp ce noi scoatem plinta, veniti dvs in spatele nostru sa maturati... Dar dc domnule? Dumneata iti imparti salariul cu mine? NU de asta ai venit aici?"
Este oficial: CASA ESTE RENOVATA :)

0 comentarii:

Copyright © 2008 - Ce ar fi daca... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template