Tipologii

Nu am inteles si probabil ca nu o sa pot intelege niciodata oamenii care isi lasa frustrarile sa le acapareze viata.
Exista o gramada de oameni care au convingerea ca singurul mod de a trai este acela in care faci absolut tot ce este la moda fara sa te atraga intr-un fel ci doar pentru ca este la moda si, in timp, au impresia ca acel lucru ii defineste...asta pana apare ceva mai nou si imediat schimba macazul.
Exista persoane care au impresia ca isi pot da cu parerea despre un anumit lucru pentru ca lucreaza in domeniul respectiv, insa omit sa specifice si functia(spre exemplu, daca auzi pe unu ca spune : ah, nene, pe panoul asta elementele grafice trebuiau puse in alta ordine si uite...nu, poza clar nu are rezolutia care trebuie...eu stiu, ca doar lucrez in publicitate....Ah, esti DTP-ist?...nu, sofer)
Exista persoane carora le place sa creada ca vor si reusesc sa se auto-depaseasca cand, in fapt, le este extrem de greu sa isi puna viata in ordine.
Exista persoane pentru care banii primeaza si deciziile legate de viata lor sunt in permanenta trecuta prin prisma lor.
Exista oameni care au impresia ca sunt extrem de open minded pentru ca incearca tot ce e la moda si merg in cele mai noi cluburi.
Exista persoane care sunt dispuse sa arunce prietenii mai vechi la gunoi in favoarea unora mai noi si "mai atractive".
Am intalnit persoane din toate categoriile insirate mai sus, persoane care acuzau oameni normali, ca mine(da, ma consider un om normal chiar daca nu am vazut niciodata cum arata Bamboo-ul) de faptul ca sunt inchisi la minte pentru simplul fapt ca nu incearca ultima modalitate de relaxare prin yoga sau pentru ca inca mai cred in Dumnezeu.
Nu sunteti cu nimic mai presus decat mine. Alegerea a fost a mea sa nu traiesc intr-o lume plina de falsuri, de ipocrizie, intr-o lume in care voi puneti accentul pe tot ceea ce se afla la suprafata si refuzati sa cunoasteti esenta.

*nu uitati sa treceti pe la Lulu(www.luluboutique.blogspot.com). Are lucruri noi sa va arate! :)

Later Edit
Ieri am primit cea mai frumoasa declaratie ever. O gasiti, evident, la el.
Raspunsul i l-am dat in particular :)


* Lulu
(www.luluboutique.blogspot.com) va asteapta!

0 comentarii:

Copyright © 2008 - Ce ar fi daca... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template