...lumea ar face din prima ce trebuie

Daca m-as fi trezit doar cu jumatate de ora mai tarziu astazi, as fi avut o piscina in casa.

Ca orice oameni care se respecta ;)), inainte de a incepe iarna si inainte de a da drumul la calorifere, am hotarat cu Andrei sa chemam un instalator sa le curete, sa aeriseasca, sa faca tot ce trebuie ca sa avem si noi caldurica. Zis si facut, am aranjat, a venit omu`, s-a minunat de cum sunt tevile prin casa si intr-un final a dat verdictul: da, nu curatam nimic, caloriferele sunt bune, taiem tevile, le inlocuim si se rezolva tot.
Perfect. Toate bune si frumoase, in 3 zile reparatiile erau gata si noi asteptam cuminti sa ne dea caldura. Vineri ne anunta administratorul ca momentul mult asteptat a sosit. Calare pe calorifere sa ne bucuram de roadele muncii ( mai mult Andrei decat mine, ca el a stat cu instalatorul si a mai ajutat) asteptam... si asteptam... Din 4 calorifere reparate nu mergea decat cel din bucatarie. Ba mai mult, teava de la caloriferul din dormitor mai si picura la o imbinare, motiv pentru care pe ala a trebuit sa il oprim.
Sunam din nou la instalator, care ne informeaza ca vine duminica la prima ora. Era deja vineri seara, pana duminica nu mai era mult, mai ales k nu preconizam sa stam prea mult pe acasa- proasta preconizare, dar asta e alta poveste-. Duminica dimineata, instalatorul se infiinteaza foarte vesel la noi la usa. Ii aratam buba din dormitor, il invitam sa se incalzeasca cu noi in sufragerie, ii facem o cafea si il intrebam cum rezolvam. Raspunsul era evident, nush cum de nu ne-a dat si noua prin cap: 3 ciocane in teava din sufra, 2 in camera a treia, niste picatura la imbinarea din dormitor si gata nene.
Rezultatul: singurul calorifer care pornise de la inceput nu mai da caldura deloc si dormitorul....sa spunem ca daca m-as fi trezit doar cu jumatate de ora mai tarziu astazi, as fi avut o piscina in casa.
Concluzia: CE AR FI DACA LUMEA AR FACE DIN PRIMA CE TREBUIE??!!

P.S. In timp ce eu scriu post-ul, Andrei este, surpriza, din nou cu instalatorul, goleasca coloana de apa. :))

2 comentarii:

fresha spunea...

pai ce-ar fi? ar fi totul prea frumos, prea bine, prea corect... si peste toate, n-ai mai avea aventura direct la domiciliu! ;) pana una-alta eu zic sa va luati totusi o barca ceva, just to be on the safe spot!

fresha spunea...

pai ce-ar fi? ar fi prea frumos, prea bine, prea corect... si peste toate, n-ai mai avea aventura direct livrata la domiciliu! ;) eu zic sa va luati totusi o barca ceva, just to be on the safe spot!

Copyright © 2008 - Ce ar fi daca... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template