Criza financiară

"Noua Ordine Mondială se pare că se ţine tare. Cea mai sigură şi rapidă cale de a o instaura este o criză financiară. Sună familiar? Congresmanul american Ron Paul dezvăluie planul "Elitei" de a provoca o criză economică globală.

Ron Paul, congessman şi candidat la preşedenţia SUA, a avertizat încă din 2007 ca în curând dolarul nu va mai valora nimic, lucru ce va duce la prăbuşirea economiei mondiale, accelerarea inflaţiei şi creşterea preţului petrolului."


Este începutul unui articol legat de criza financiară. Am auzit cu toţii atât de multe despre criză şi părerile sunt, ca de obicei împărţite. Personal, sunt convinsă că a fost comandată, trebuia să aibă şi Obama ceva de făcut şi ce îl poate face să crească şi mai mult în ochii Americanilor şi a întregii lumi, decât salvarea ei de la înfricoşătoarea criză financiară?!


Mai jos o să redau câteva fragmente din articol.(este foarte mare şi nu are sens să îl reproduc pe tot.) Dacă vreţi să îl citiţi pe tot, îl găsiţi aici.

"Pasul următor în această criză va fi ca elitele să pozeze în salvatori, oferind populaţiei, chipurile pentru a-i proteja siguranţa, soluţii care de fapt o vor înrobi şi mai tare, adică control, forţe de poliţie mai numeroase etc. Acelaşi lucru s-a petrecut şi la ultima criză economică din anii '20. Populaţia a intrat în panică, în loc să îşi dea seama că Federal Reserve este responsabilă de crearea unei himere."

"La New York exista un contor electronic care îi avertizează pe americani asupra gradului de îndatorare al ţării lor. Datoria naţională SUA a depasit în octombrie 2008, 10.000 de miliarde de dolari.

Datoria naţională reprezintă suma de bani pe care un stat (adică cetăţenii lui) o datorează faţă de creditorii săi (care pot fi persoane private, companii sau bănci - de exemplu Banca Mondială)."


"Oraşele care figurează în topul globalizării sunt şi cele mai afectate din punct de vedere al falimentelor şi al şomajului din industria financiară.

În marile centre urbane se află epicentrul crizei actuale. În faza a doua a crizei, pe măsură ce aceasta se extinde către industrii, criza va atinge şi marile centre industriale."


"9 iunie 2008 – Preşedintele Băncii Federale din New York, cere implementarea unui organism unic de control al băncilor de pe întreaga planetă.
25 septembrie – Jeffrey Garten, membru CFR, cere crearea Autorităţii Monetare Globale (Global Monetary Authority, GMA)
13 octombrie – Gordon Brown, primul ministru al Marii Britanii cere "o nouă arhitectură financiară mondială pentru o eră globală"
15 octombrie – Nicolas Sarkozy, preşedintele Franţei cere un "guvern financiar mondial"


"David Rockefeller recunoaşte că face parte din conspiraţia care a pus la cale globalizarea"

1 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

complicata viata asta...

Copyright © 2008 - Ce ar fi daca... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template