Ce se intampla cu prietenii si cu prieteniile?

Peste tot aud de prieteni vechi care se cearta, gasti care se destrama.... eu am incheiat socotelile cu multi amici/prieteni vechi.
Ok, a trecut timpul, evoluam etc. perfect corect. Insa, dragilor, in momentul in care intrati intr-un mediu nou(ma refer in special la un nou mediu de munca, pentru ca de obicei acesta este cel mai des motiv de rupere a prieteniilor) nu inseamna ca treuie sa va schimbati 100%. Evident ca nu ma refer la schimbarile in bine, la evolutia pe plan profesional si la modul in care aceasta evolutie te intregeste, ci la schimbarile comportamentale, la figurile preluate de la diversi de prin birou.
Toti ajung, dupa ceva vreme de munca, mari fotografi, jurnalisti, oameni de sales, avocati sau mai stiu eu ce si ajung sa se uite cu dispret la persoanele care pana atunci le-au fost alaturi. Ajung sa ii trateze cu indiferenta, ca pe un oarecare agatat la semafor sau la vreo terasa de fitze si se lasa rugati mult si bine pana sa iasa in oras.
Nu mai pot suporta astfel de oameni.
Uitati-va in oglinda, aduceti-va aminte de unde ati plecat si pe cine sunati sau cu cine vreti sa vorbiti atunci cand aveti cu adevarat o problema! Cu "prietenii noi" cu care o ardeti prin cluburi de fitze aiurea si care devin ocupati in astfel de momente sau cu aia...prostii aia pe care ii mai sunati din cand in cand(ca multi asa gandesc despre vechile prietenii) si care v-au ajutat de fiecare data cum au putut?
Aveti grija, ca la un moment dat, telefonul va suna ocupat...o zi, doua, un an...cine stie cat....

Lulu are noi colectii pregatite pentru toata lumea, pe toate gusturile. Un preview in boutique, restul, duminica la targ!

0 comentarii:

Copyright © 2008 - Ce ar fi daca... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template