D'ale nuntii-the sequal

Asa cum am promis, astazi va povestesc cum am ales verighetele. Le-am cumparat de o luna. Eu, ca toate femeile, ador sa fac liste, sa ma uit de 100 de ori pana sa ma hotarasc, sa stiu ca am vazut tot etc. Pe acest principiu am mers si la alegerea verighetelor. Stiam cam ce stil vrem, asa ca nu ne mai ramanea decat sa gasim modelul ideal pt noi. Am inceput sa ma uit pe internet ca sa nu il car pe Andrei prin magazine de acum 4 luni, ca ar fi cedat nervos, :) si am gasit un site foarte dragut cu un super model de verighete. Erau pe gustul nostru, exact ce ne doream, ceva finut, dragut, pe care sa le putem purta cu placere toate viata. Am notat eu frumos site-ul si faptul ca trebuie sa facem comanda cu cel putin o luna inainte, ca sa fim siguri si sa nu platim taxe de urgente. Cand se implinea termenul, l-am luat pe barbat si l-am dus la 3 magazine de bijuterii din Romana, pe care le stiam si in vitrina carora vazusem niste modele dragute, ca poate gasim ceva frumos si scapam de stresul cu dat comanda. El nu mai tinea minte modelul aratat pe internet, eu...asa, vag. Ultimul magazin in care am intrat a fost cel din care Andrei mi-a cumparat si inelul de logodna. Dintr-o data ne napustim amandoi catre un model. Il probam, zambim satisfacuti si spunem: asta e! Dam comanda si cand ma uit la firma, imi aduc aminte ca era aceea pe care o salvasem de pe internet. Ajung acasa si ma uit repede pe site si modelul pe care il notasem in carnetel: era acelasi. Satisfactie totala. Asta a fost partea dulce si dragalasa.
Trecem la partea mai putin placuta. Cand am dat comanda ni s-a spus ca in 15 zile vom avea verighetele. Ne vor suna ei sa ne anunte si sa mergem sa le ridicam. Perfect mi-am spus. NUmai ca, dupa 12-13 zile imi cam dardaia fundul si ca orice femeie, prevazatoare, am zis sa dau o fuga la magazin sa vad ce se intampla. Nici nu am apucat bine sa spun ceva ca vanzatoarea mi-a retezat repede vorba spunandu-mi ca daca nu au trecut 15 zile inca si nu ne-au sunat nu avem de ce sa mai venim la ei. Ca sigur pana in 15 zile vom avea verighetele. Am plecat si Andrei imi tot spunea: Vezi, ti-am zis, te agiti degeaba, oamenii sunt de cuvant, nu trebuie sa ii stresam. Totusi, eu nu eram convinsa.
In urmatoarele zile m-am luat cu treaba la munca, pe acasa, cu alergat dupa material etc si realizez cu stupoare dupa 2 saptamani si ceva ca tot nu m-a sunat nimeni sa ma anunte ca au ajuns verighetele. Asa ca, pun mana pe foita de comanda si plec spre bijuterie. Aceeasi doamna care ne-a luat comanda si care initial refuzase sa verifice daca sunt sau nu pe durm verighetele noastre, statea la tejghea si se uita la mine. Ii spun ca am venit sa ridic verighetele.
Vanzatoare: V-am sunat noi?
Eu: Nu
Ea: Pai atunci reveniti cand va sunam noi.
Eu: Ce scrie aici la data de livrare(ii fluturam biletelul prin fata)
Ea: 15 zile de la comanda
Eu: Exact
Ea: pai si au trecut?! (n.r. dadusem comanda pe 13 februarie si eram in 17 martie)
Eu: Pai eu zic ca da...
Pune mana pe telefon si suna la cei care le faceau.
"Pai cum asa ca eu stiu cand am trimis comanda...nu domnule, imposibil, am trimis......bla bla bla bla...bine, mai trimit o data...bla bla bla bla"
Mie deja mi se intuneca privirea. M-am hotarat sa nu fac scandal mare, se putea intampla sa se rataceasca comanda. Dar doamna nu a vrut sa ma scuteasca de acest chin si dupa ce inchide telefonul imi spune cu un zambet imens pe fata" Puteati sa asteptati mult si bine dupa ele, ca nu mai veneau, ca nu primisera nicio comanda."
In acel moment mi s-a rupt filmul. Ce dulcegarii, ce abtinut, ce fara nervi, am izbucnit. Tot ce i-am spus a functionat, pentru ca a doua zi, la ora 14, aveam verighetele la magazin. :)
Deci, cu ceva documentare in avans, cu intelegere din partea celui de langa tine si cu ajutor din partea familiei la sfaturi si gasit si ei una alta, eu spun ca se poate planifica destul de usor o nunta.
Povestesc dupa cum a iesit totul. :)

Astazi a mai adus si Lulu accesorii noi in Boutique

1 comentarii:

Ralucz spunea...

in momente de gen ma bucur ca sunt femeie si am apucaturile paranoice caracteristice...bravo scumpa!

Copyright © 2008 - Ce ar fi daca... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template