E mai usor sa previi


Dragilor, se apropie vara si stim cu totii ce inseamna asta: mare si soare :) Ca in fiecare an suntem avertizati de repercursiunile pe care le poate avea expunerea indelungata la soare. Ni se recomanda creme cu protectie solara foarte mare pentru a evita boli ale pielii foarte urate, incepand cu arsurile solare si terminand cu cancerul de piele. Mai multe despre aceste lucruri gasiti aici.
La radio se promoveaza o noua campanie si pentru ca mi se pare o idee foarte buna, va spunm si voua despre ce este vorba.
Ziua europeana pentru depistarea melanomului. Timp de o saptamana oricine poate beneficia de control dermatologic gratuit. Este mult mai usor sa previi decat sa tratezi!
Campania este sustinuta de Laboratoarele Dermatologice Eau Thermale Avene si Societatea Romana de Dermatologie. Ei pun la dispozitie un numar de tel verde 0800 800 883 ( intre 18 si 22 mai), numar la care daca suni, iti faci o programare pentru un consult gratuit la dermatolog.
Nu ratati aceasta ocazie, mai ales daca aveti alunite multe si daca ati amanat de ceva vreme un astfel de consult din varii motive.
Haideti sa invatam sa avem grija de noi tot timpul, nu doar in al 12-lea ceas!

1 comentarii:

tatiana spunea...

Felicitari pentru nunta si pentru blog!

Copyright © 2008 - Ce ar fi daca... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template