Weekend review

In fapt, acest post este un rezumat al ultimei saptamani, nu doar a weekend-ului. So, let's begin.
Luni, program administrativ
Marti, film romanesc "Cea mai fericita fata din lume". Nu este cel mai reusit film...Povestea este foarte haioasa si reflecta mentalitatea multor pesoane, insa nu a fost pusa in scena intr-o maniera fericita, nu a fost exploatata foarte bine.
Miercuri, seara de jazz in Green. Racoare, atmosfera relaxata, frappe de vanilie si acorduri de pian.
Joi, acasa, pasta, ambianta numai buna pentru citit romane-jurnal.
Vineri, "Coco avant Chanel", unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultima perioada. Film frantuzesc, despre viata lui Coco Chanel, despre cum a ajuns sa fie cunoscuta, sacrificiile pe care le-a facut. Filmul mi-a trezit pofta de a asculta cantece frantuzesti, motiv pentru care, playlistul meu de astazi este plin de Edith Piaf. Dupa film am mers la un mic Bistro in care am vrut sa intram de ceva vreme. Aveau meniul scris pe tabla, cu creta si chelnerita se plimba cu el pe la mese :) Am baut un pahar de vin si am manacat niste bruschete si apoi am pornit usor spre casa.
Sambata, la pranz petrecere in familie dupa care am plecat in Unirii de unde ne-am cumparat ceva ce ne doream de super mult timp si ne promisesem ca ne vom cumpara dupa nunta: Biciclete. Aceasta este ultima achizitie:
Dupa ce am dat ture prin oras, pe Calea Victorie, prin Cismigiu, pe la Universitate, am poposit pe Lipscani, unde ne-am vazut cu niste prieteni si am stat la o bere...ma rog, apa plata, la cat eram de deshidratati de la atata mers pe bicicleta :) La 12 am plecat spre casa si dupa un dus racoros, am adormit instant.
Duminica, o noua zi, o noua plimbare. Am vrut sa mergem la British Gallery sa vedem ce obiecte au pentru casa. Ne-am urcat pe biciclete si am pornit prin capitale. Londra, Madrid, Paris, pana am ajuns la destinatie. Surprise: INCHIS. Au program doar de miercuri pana sambata. Nu-i bai, plimbarea a fost oricum placuta. La intoarcere am trecut prin piata, iubitu` mi-a cumparat un buchet mare de floarea soarelui. Ne-am facut siesta dupa care am pornit spre Herastrau unde ne-am intalnit cu alti prieteni. Am incheiat ziua cu un suc la Baraka si o plimbare pe Aviatorilor unde era un targ de vechituri. Am apucat sa mai vedem cateva obiecte pentru ca era deja tarziu si oamenii se pregateau de plecare.
A fost saptamana perfecta...saptamana aceasta nu vor fi atat de multe activitati caci Andrei lucreaza dupa masa, insa weekend-ul sigur va fi plin :)
O saptamana frumoasa!

0 comentarii:

Copyright © 2008 - Ce ar fi daca... - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template